loading

Combo Life, Vivaro Life és Zafira Life - Kényelem és biztonság az egész családnak

Ezek az Opel modellek tulajdonképpen arra lettek tervezve, hogy a nagycsaládosok számára is biztosítva legyen a tökéletes kényelem és biztonság a mindennapokban, valamint a hétvégi utazások és kirándulások, vagy a hosszabb nyaralások során is.

Szerezze be álmai autóját most családtámogatási kedvezménnyel!

Ha legalább 3 gyerek van a családjában, akkor júliustól akár 2,5 millió forintos összeget is vehet igénybe a legalább hétüléses új autók vásárlásához. A jogosultság a családi pótlékhoz kötött, tehát 18 év feletti, nappali tagozaton tanuló gyermekei után is jár!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal:

Vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Combo Life - Tágasság az egész családnak

A Combo Life-ot azért hozta létre a legnagyobb műgonddal az Opel tervezői csapata, hogy a lehető legkönnyebbé és legkényelmesebbé tegyen az ön és családja számára minden utazást. 

Összetéveszthetetlen formatervi elemei végett a Combo Life nem csak a tökéletes belső komfortot nyújtja gazdájának, de kívülről is igazán stílusos megjelenés jellemzi. Karcsú, mégis magabiztos külsejét remekül egészítik ki a benne található forradalmi megoldások és okosautó-funkciók.

A bővíthető csomagtér és a sokoldalú üléselrendezés garantálja, hogy ez a modell minden alkalomra megfelelő partner legyen egész család számára bármilyen utazás során!

Kérjen ajánlatot!


Combo Life

Mit kínál az Opel Combo Life?

Fejlett biztonsági funkciók
Az automatikus sebességszabályozó segít megtartani a követési távolságot, a sávfigyelő rendszer pedig finoman visszahúzza járművét a megfelelő sávba, ha egy pár pillanatra nem figyelne oda. Ezen funkcióknak köszönhetően mindig biztonságban tudhatja egész családját.

Innovatív infotainment
A kulcs nélkül is indítható Combo Life Bluetooth- és USB-csatlakoztathatóságának, 180 fokos tolatókamerájának és az akár teljes munkát elvégző parkolóasszisztensének köszönhetően igazán innovatív partnere lesz minden egyes utazáskor!

Kényelem az egész családnak
Hajtsa le bármelyik pillanatban a hátsó üléseket, ezzel kihasználva a nagyobb raktér adta lehetőségeket. Több, mint 25 tárolófelületének köszönhetően az új Combo Life-ban mindenkinek van helye hova pakolni!


Opel Combo Life számos extrával

Combo Life

A felszereltség főbb elemei:

  • L1H1 standard payload 
  • Oldalsó védőlécek a karosszéria színében 
  • Kétzónás automata légkondicionáló 
  • Kilátás és világítás csomag 1 
  • Multimedia infotainment rendszer 
  • Parkolóradar elöl és hátul 
  • 180 fokos tolatókamera 
  • Téli csomag: ülés és kormányfűtés
  • 7 ülés
  • és még rengeteg extra!

A kibocsátás adatai jelenleg nem elérhetők.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére