loading

Combo Life, Vivaro és Zafira Life - Kényelem és biztonság az egész családnak

Ezek az Opel modellek tulajdonképpen arra lettek tervezve, hogy a nagycsaládosok számára is biztosítva legyen a tökéletes kényelem és biztonság a mindennapokban, valamint a hétvégi utazások és kirándulások, vagy a hosszabb nyaralások során is.

Szerezze be álmai autóját most családtámogatási kedvezménnyel!

Ha legalább 3 gyerek van a családjában, akkor júliustól akár 2,5 millió forintos összeget is vehet igénybe a legalább hétüléses új autók vásárlásához. A jogosultság a családi pótlékhoz kötött, tehát 18 év feletti, nappali tagozaton tanuló gyermekei után is jár!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal:

Vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Combo Life - Tágasság az egész családnak

A Combo Life-ot azért hozta létre a legnagyobb műgonddal az Opel tervezői csapata, hogy a lehető legkönnyebbé és legkényelmesebbé tegyen az ön és családja számára minden utazást. 

Összetéveszthetetlen formatervi elemei végett a Combo Life nem csak a tökéletes belső komfortot nyújtja gazdájának, de kívülről is igazán stílusos megjelenés jellemzi. Karcsú, mégis magabiztos külsejét remekül egészítik ki a benne található forradalmi megoldások és okosautó-funkciók.

A bővíthető csomagtér és a sokoldalú üléselrendezés garantálja, hogy ez a modell minden alkalomra megfelelő partner legyen egész család számára bármilyen utazás során!

Tekintse meg raktárkészletünket!


Combo Life

Mit kínál az Opel Combo Life?

Fejlett biztonsági funkciók
Az automatikus sebességszabályozó segít megtartani a követési távolságot, a sávfigyelő rendszer pedig finoman visszahúzza járművét a megfelelő sávba, ha egy pár pillanatra nem figyelne oda. Ezen funkcióknak köszönhetően mindig biztonságban tudhatja egész családját.

Innovatív infotainment
A kulcs nélkül is indítható Combo Life Bluetooth- és USB-csatlakoztathatóságának, 180 fokos tolatókamerájának és az akár teljes munkát elvégző parkolóasszisztensének köszönhetően igazán innovatív partnere lesz minden egyes utazáskor!

Kényelem az egész családnak
Hajtsa le bármelyik pillanatban a hátsó üléseket, ezzel kihasználva a nagyobb raktér adta lehetőségeket. Több, mint 25 tárolófelületének köszönhetően az új Combo Life-ban mindenkinek van helye hova pakolni!


Opel Combo Life Best már 6 199 999 Ft-tól

Combo Life

A felszereltség főbb elemei:

  • L1H1 standard payload 
  • Oldalsó védőlécek a karosszéria színében 
  • Kétzónás automata légkondicionáló 
  • Kilátás és világítás csomag 1 
  • Multimedia infotainment rendszer 
  • Parkolóradar elöl és hátul 
  • 180 fokos tolatókamera 
  • Téli csomag: ülés és kormányfűtés
  • 7 ülés
  • és még rengeteg extra!

Tekintse meg Combo raktárkészletünket! 

Üzemanyag-fogyasztás, l /100km: alacsony sebességnél 6,5–5,6, közepes sebességnél 5,8–4,8, magas sebességnél 5,4–4,5, nagyon magas sebességnél 6,9–6,3, kombinált 6,1–5,3
CO₂-kibocsátás, g / km: alacsony sebességnél 170–146, közepes sebességnél 151–125, magas sebességnél 140–119, nagyon magas sebességnél 180–165, kombinált 160–140
A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét. +) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető. ++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően. Az árak kedvezményes ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek. Az akció 2019.06.30-ig, az akcióban részt vevő Opel márkakereskedésekben megrendelt autókra érvényes. Az Opel Southeast Europe Kft. és az akcióban részt vevő Opel márkakereskedések fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletek és konkrét árajánlatok az akcióban részt vevő Opel márkakereskedéseknél elérhetők. *Kormányrendeletet (45/2019 (III. 12.): A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/8df1cd00eb92a1a572206a7d837511ec6bc27ed4/letoltes

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo  
Ugrás az oldal tetejére