loading

Opel Vivaro és Zafira Life - Kényelem és biztonság az egész családnak

Ezek az Opel modellek tulajdonképpen arra lettek tervezve, hogy a nagycsaládosok számára is biztosítva legyen a tökéletes kényelem és biztonság a mindennapokban, valamint a hétvégi utazások és kirándulások, vagy a hosszabb nyaralások során is.

Szerezze be álmai autóját most családtámogatási kedvezménnyel!

Ha legalább 3 gyerek van a családjában, akkor júliustól akár 2,5 millió forintos összeget is vehet igénybe a legalább hétüléses új autók vásárlásához. A jogosultság a családi pótlékhoz kötött, tehát 18 év feletti, nappali tagozaton tanuló gyermekei után is jár!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal:

Vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Az erőteljes, krómozott hűtőrácsok, a stílusosan megformált sárvédők és a mérnöki precizitás legmagasabb fokával létrehozott egyedi vonalak igazán megnyerő külsőt kölcsönöznek a Vivaronak. Természetesen nem csak az első benyomás számít, azonban szerencsére az utastérbe betekintce is elmondható, hogy ez a jármű egyáltalán nem marad le kategóriájában helyet foglaló társaitól!

És hogy miért nem?

A Navi 80 IntelliLink 3D madártávlati nézetet, fejlett hangvezérlést és remek csatlakoztathatóságot biztosít a tökéletes navigációs megoldások mellett. Rugalmas ülésvariációinak köszönhetően kedve szerint alakíthatja belső terét, az ergonomikus üléseknek hála pedig az egész család maximális komfortban érezheti magát az ízléses utastérben. 


Tekintse meg raktárkészletünket!*A kép csak illusztráció

A teljesítmény és a vezetési élmény szempontjából remek tapadás és kedvező üzemanyag-fogyasztás jellemzi a Vivarot, így gazdaságosság .  A két színben választható 16 colos acél, vagy 17 colos könnyűfém keréktárcsái nem csak remek látványt kölcsönöznek az autó kerekeinek, de rendkívül keményen is dolgoznak. 

Ön is szívesen kipróbálná a tekintélyparancsoló Vivarot?

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Fékasszisztens

A Vivaro észleli a
vészfékezési helyzeteket,
és hidraulikus fékrásegítéssel
növeli a fékerőt,
így csökkentve a féktávolságot.
LED Nappali menetfények

Nem csak külsőleg teszik
vonzóvá a
Vivarot
gyönyörű menetfényei,

de a látási viszonyokat is
jelentősen javítják.
Ennek köszönhetően csökken
a balesetek esélye és az
autó energiafelhasználása is. 
Gyalogosvédelem

Deformálódó
motorháztetejének

és alaktrészeinek,
valamint a motorháztető
alatti ütéselnyelő térnek
köszönhetően az ütközés
energiáit rendkívül jól nyeli el. 

 

Tekintse meg Vivaro raktárkészletünket! 

Üzemanyag-fogyasztás, l / 100km: városban 7,5–6,4, országúton 5,6–5,1, kombinált 6,3–5,6
CO₂-kibocsátás, g / km: városban 0, országúton 0, kombinált 164–145
A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét. +) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető. ++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően. Az árak kedvezményes ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek. Az akció 2019.06.30-ig, az akcióban részt vevő Opel márkakereskedésekben megrendelt autókra érvényes. Az Opel Southeast Europe Kft. és az akcióban részt vevő Opel márkakereskedések fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletek és konkrét árajánlatok az akcióban részt vevő Opel márkakereskedéseknél elérhetők. *Kormányrendeletet (45/2019 (III. 12.): A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/8df1cd00eb92a1a572206a7d837511ec6bc27ed4/letoltes

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo  
Ugrás az oldal tetejére