loading

MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

 

Legfontosabb célunk a Vevők 100%-os megelégedettségének elérése, ezért szolgáltatásaink fontosabb feltételeit a következőkben foglaltuk össze.

 

Személygépkocsi-választékunkat a PSA-csoport által gyártott, folyamatosan megújuló, márkák bevezetésével bővítjük, és továbbfejlesztjük teljes körű szerviztevékenységünket a gyorsabb, hatékonyabb szolgáltatás érdelében.

 

 A korszerű eszközrendszerünkkel értékesítjük, szervizeljük, javítjuk és karbantartjuk a személygépkocsikat, haszongépjárműveket. Megbízhatóságunkat bizonyítja az eredményességünk folyamatos növekedése évről-évre.

 

Az  MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeit kielégítő minőségirányítási  rendszer szerint dolgozunk, elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés iránt.

 

Cégünk közvetlenül a PSA-csoporttól és minőségirányítási rendszerben működő gyártóktól szerzi be a szükséges alkatrészeket és szolgáltatásokat.

 

A szolgáltatásaink jellegéből adódóan dolgozóinktól minőségi munkát várunk el. Bizonyítottan alkalmasnak kell lenniük

  • szakmai képzettségben
  • szakmai gyakorlottságban
  • szakmai igényességben
  • a gépjárművek iránti felelősségben
  • együttműködési készségben,

hogy a feladatokat magas színvonalúan és kiváló minőségben oldják meg.

 

A PRO-PEL Kft vezetése elismeri és megbecsüli a munkatársak elkötelezettségét.

A tulajdonos garantálja a hatósági műszaki és környezetvédelmi felülvizsgálat során a pártatlan, független és tisztességes működés feltételeit, valamint a teljes körű szolgáltatás során azt, hogy a szerviz megfeleljen az előírt működési feltételeknek.

 

A szükséges erőforrások biztosítottak, az eszközök, berendezések ellenőrzéséhez karbantartásához, a márkaszerviz és márkaértékesítés által előírt technológiák tervezett fejlesztéséhez és bővítéséhez.

 

A versenyképesség és a gazdaságosság fokozása, a cég piaci helyzetének megőrzése, erősítése és jó hírének folyamatos növelése érdekében az PRO-PEL Kft vezetősége valamennyi dolgozóját kötelezi minőségirányítási rendszer előírásainak betartására, a folyamatos együttműködésre és valamennyi tevékenység minőségének hatékony javítására.

 

Miskolc, 2020. 02. 01.

                                                                                        

                                                                                         N a g y Zsolt

                                                                                             tulajdonos

Ugrás az oldal tetejére