loading

Tudjon meg többet az új Opel modellekről!

Kattintson a modell nevére a részletekért.

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK.

ZAFIRA 

A FURGON, AMELY TÖBBET NYÚJT.

Rendkívül rugalmas rakterével, mobil iroda funkciójával és a német szabványnak megfelelő biztonsági jellemzőivel a Vivarót kifejezetten arra tervezték, hogy lendületbe hozza az Ön vállalkozását.

 

 • Lenyűgöző Opel formatervezés és német mérnöki pontosság
 • Haszongépjárművekben ritkán előforduló csúcskategóriájú technikák és innovációk
 • Hatékony motorok és sebességváltók kínálata
 • 4 karosszériatípusban és 3 hosszúságban kapható – rövid, közepes vagy hosszú1
 • Állítható irodai asztal2 és okostelefon-tartók/táblagéptartók
 • Akár 6,6 m3(3) maximális rakodótér és akár 1400 kg4 teherbírás
 • Adaptív sebességtartó5, automatikus vészfékezés5 és további fejlett biztonsági rendszerek

 

SOKOLDALÚSÁG.

 

LENYŰGÖZŐ FUNKCIÓK.

A négy karosszériatípusban kapható Vivaro különböző funkciók széles választékát kínálja az Ön üzleti igényeinek megfelelően.

A zárt furgon6 azoknak való, akiknek rendszeresen rakományt kell szállítaniuk, akár három első üléssel, míg a személyszállító furgon7 akár hat ember számára is helyet biztosít hátsó üléspadjával. A padlólemezes alvázas kisteherautó8 tökéletes alapot biztosít speciális járművek széles körének, míg a Vivaro Combi6 akár 9 ülést is kínál az Ön sportklubja, munkahelyi kollégák vagy egy kis csapat számára.

 

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETESEN ÖNHÖZ ILLŐT.

Három különböző hosszúságban kapható. Minden Vivaro változat tökéletes egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között.
Mindössze 4,60 m-es hosszával különösen a rövid változat9 kínál tökéletes mozgékonyságot a szűk városi utcákon és a korlátozott helyet kínáló városi területeken. Ebbe a változatba 2 euro raklap rakodható, míg a közepes és a nagy változat kapacitása 3 raklap.

 

PONT A MEGFELELŐ MÉRET.

Az elektromos tolóajtók széles és kényelmes nyílást biztosítanak a jármű hátsó részén az utasoknak és a rakománynak, a Vivaro 1,9 m10 alatti magassága pedig biztonságos bejutást biztosít a mélygarázsokba.

 

RAKOMÁNY.

 

OKOS RAKODÁS.

Az innovatív FlexCargo ® kétüléses üléspad fokozza a Vivaro rugalmasságát, rendkívül versenyképes, akár 6,6 m3(11) -es rakteret és akár 4 m-es maximális rakodási hosszt teremtve.

Használja ki a 2,86 m-es maximális rakodási hossz nyújtotta előnyt a hosszú tengelytávú Vivaróban, vagy használja a FlexCargo®5 válaszfalnyílást akár 4 m hosszú tárgyak szállításakor.

 

MAXIMALIZÁLJA A TERMELÉKENYSÉGET.

Csökkentse az utak számát azáltal, hogy alkalmanként többet szállít, köszönhetően a Vivaro nagyvonalú, 1400 kg-os maximális teherbírásának12.

 

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜL.

A kétoldali elektromos tolóajtónak5 és az érzékelőkkel vezérelt kézhasználat nélküli ajtónyitásnak1 köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű teli kézzel kinyitnia Vivaróját, illetve hozzáférnie annak tágas rakteréhez.

 

A MÉRET MEGTÉVESZTŐ LEHET.

A versenytársak között egyedülálló módon a rövid Vivaro mindössze 4,6 m hosszú – tökéletes azok számára, akiknek rendszeresen kell városi utcákon vagy városias területeken közlekedniük.

Kisebb mérete ellenére a legkisebb változat is kapható akár 9 üléssel (Vivaro Combi változatban) és magas, 1400 kg-os maximális teherbírással13. A közepes változat 4,95 m hosszú; vagy választhatja a nagy változatot több hellyel, mégis mindössze 5,3 m-es hosszal.

 

CSATLAKOZTATHATÓSÁG.

 

A-BÓL B-BE, STRESSZ NÉLKÜL.

Találja meg a leggyorsabb útvonalat úti céljához a Vivaro hétcolos érintőképernyőjével 5 és Multimedia Navi 5 rendszerével. Férjen hozzá könnyedén okostelefonja tartalmaihoz az Android Auto5, 14 vagy Apple CarPlay5, 14 telefonkivetítés segítségével.

 

MINDIG RENDELKEZÉSRE ÁLL.

Maradjon kapcsolatban a világgal menet közben az okos technológiáknak és biztonsági rendszereknek köszönhetően.

Az olyan hasznos funkciók, mint a vészhelyzeti hívás, a műszaki hiba hívás az országúti segélyszolgálathoz való hozzáféréssel, valamint a valós idejű navigáció 2019 során válnak elérhetővé15.

 

MOBIL IRODA.

 

AZ ÖN MOBIL IRODÁJA.

A FlexCargo ® kétüléses üléspaddal5 alakítsa Vivaróját guruló irodává, állítható irodai asztallal a vezető vagy az utas számára.

Éljen az okostelefon-tartók/táblagéptartók5 előnyeivel, és rögzítse eszközeit biztonságosan. Az üléspad párnái alatt5 további tárolási lehetőségeket talál, így Ön akár 60 liter munkafelszerelést és egyéb értékes tárgyat helyezhet el.

RÁZZA LE A HIDEGET.

Élvezze a magasfokú kényelmet a Vivaro tágas utasterében, fűthető ülésekkel5 az első sorban, melyek hideg időben is kellemes melegen tartják.

HŰTÖTT TÁROLÓ.

A nyitott műszerfali tárolódobozok, az akár 1,5 literes palackokat is befogadó ajtózsebtárolók és a hűtött kesztyűtartó mindennek helyet biztosítanak a Vivaróban.
 

TÖKÉLETES ÖSSZPONTOSÍTÁS.

Az utasteret fokozott hangszigeteléssel láttuk el, ami még pihentetőbbé teszi a vezetést.
 

VEZETŐTÁMOGATÁS.

 

AZÉRT KÉSZÜLT, HOGY ÖNNEK SEGÍTSEN.

Ébernek maradni nem mindig könnyű. A fáradtságjelző az első kamera és a kormánykerék adatainak segítségével elemzi a vezetési mintákat, és jelzi Önnek, ha ideje pihenőt tartani.

 

A sávelhagyás-jelző felismeri, ha a Vivaro kisodródik a sávjából, és hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A fejlett adaptív fényszóró automatikusan vált távolságiról tompított fényszóróra, elkerülve a szembejövők elvakítását. Az intelligens sebességszabályzó a jelzőtábla-felismerés által jelzett sebességkorláthoz igazítja a sebességtartó beállítását.

 

BIZTOS KEZEKBEN.

Az adaptív sebességtartó folyamatosan figyeli a forgalmat, és az elöl haladó autóhoz igazítja a jármű sebességét, hogy fenntartsa a beállított követési távolságot. Ha nincs előttünk akadály, a rendszer automatikusan újra növeli a sebességet.

 

A holttérfigyelő a külső tükrön vizuális jellel figyelmezteti a vezetőt a Vivaro holtterébe került járművekre, ezáltal megakadályozva a baleseteket előzési helyzetekben. A ráfutásos ütközés figyelmeztetés pásztázza az utat a jármű előtt, és figyelmezteti a vezetőt a járművekkel vagy gyalogosokkal való ütközés veszélyére. Szükség esetén az automatikus vészfékezés a vezetőtől függetlenül is lefékez, hogy megakadályozza a balesetet.

 

MINDEN EGY HELYEN.

A szegmensben egyedülálló módon a legfontosabb információk, úgy mint a sebesség és a sebességtartó adatai a vezető látómezejében jelennek meg a Vivaro szemmagasságú kijelzőjén.


TÖKÉLETES KILÁTÁS.

Tegye stresszmentessé a parkolást és a szűk helyeken való városi manőverezést a 180 fokos panoráma tolatókamerával5, amely a hétcolos érintőképernyőn5 jeleníti meg az autó mögötti területet.

 

HATÉKONYSÁG.

 

A TÖKÉLETES EGYENSÚLY.

Jusson messzebb egyetlen tankolással a Vivaro nagy teljesítményű, ugyanakkor takarékos Euro 6d-TEMP motorkínálatával, amely akár 180 LE teljesítményt, alacsony üzemeltetési költségeket, csekélyebb károsanyag-kibocsátást és maximális hatékonyságot kínál.

Élvezze a pontos fokozatváltást és a zökkenőmentes vezetési élményt a Vivaro manuális és automata sebességváltóival.

 

ÖSSZEADÓDNAK A DOLGOK.

Az Opel mozgásban tartja Önt a lehető legalacsonyabb költség mellett, a nap 24 órájában, az év 365 napján – ezzel növelve vállalkozása nyereségességét.

Élvezze a költségtakarékos előnyök kombinációját:

 • 24 hónap kilométer-korlátozás nélküli garancia
 • 5 év átrozsdásodás elleni garanciával
 • 4500+ Opel szervizpont Európa-szerte, 3000+ haszonjármű szervizközpont
 • Opel országúti segélyszolgálattal az első évben, 40 országban
 • Garantáltan eredeti Opel alkatrészek
 • Alacsony szervizelési és karbantartási költségek
 • Hosszú szervizintervallumok: akár 2 év/50 000 km

 

PROBLÉMÁS ÚTFELÜLET? NEM JELENT GONDOT!

A Vivaro IntelliGrip tapadásoptimalizáló rendszere a speciális, építkezésekre kifejlesztett abroncsokkal még nagyobb tapadást biztosít problémás felületeken, például sárban, homokban vagy hóban.

 

ÖSSZKERÉKHAJTÁS.

Válassza a Dangel 4x4 változatot16 a nagy teljesítményű mobilitás érdekében a kihívást jelentő útfelületeken vagy akár terepen történő közlekedéshez.

Ezen felül 4x2 speciális járműváltozat is kapható.

 

 

1 A tengelytáv opciók a választott karosszériatípustól függően változnak. Az adott hossz elérhetősége a karosszériatípustól függ.

2 A külön rendelhető FlexCargo® kétüléses üléspad része.

3 Válassza a Vivaro furgont FlexCargo® rendszerrel és hosszú tengelytávval a maximális raktérméret érdekében.

4 Külön rendelhető – a standard teherbírás 1000 kg.

5 Külön rendelhető.

3 méretben kapható: rövid, közepes vagy hosszú.

2 méretben kapható: közepes vagy hosszú.

Csak közepes méretben kapható.

A Vivaro rövid változata csak Vivaro furgon és kombi változatban kapható.

10 Az 1,9 m alatti magasság nem vonatkozik a hosszú tengelytávú Vivaróra, illetve az 1400 kg-os maximális teherbírású változatokra.

11 Válassza a Vivaro furgont nagy méretben FlexCargo® rendszerrel az akár 6,6 m3-es maximális raktérméret érdekében.

12 Külön rendelhető. A normál teherbírás 1000 kg.

13 Külön rendelhető – a standard teherbírás 1000 kg.

14 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto a Google Inc. védjegye.

Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és használatuk a készülék operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra.

15 A vészhelyzeti hívás és a műszaki hiba hívás opcióként várhatóan 2019 májusától lesz elérhető a járművekben, a további Opel Connect szolgáltatások pedig várhatóan 2019 októberétől. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

16 Aktiválja a rendszert a Vivaro összkerékhajtású módba kapcsolásához; majd kapcsolja ki, ha vissza akar térni a kétkerékmeghajtáshoz.

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére